Karşıyaka İmam - Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://karsiyakaimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Ortahisar Karşıyaka mah. Karşıyaka Cad. 817 nolu Sk Ortahisar/TRABZON
VİZYON : Allah´a ve Peygambere İnanan. Anne ve babasına itaat eden özgüveni yüksek özgür bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu olarak amacımız: Öğrencilerimize Millî ve manevi değerlere sahip, insanlara saygılı, çevreci, teknolojiyi en iyi şekilde kullanan bireyler olabilmeleri, sosyal, duygusal ve manevi yönden sağlıklı yetişebilmeleri , önyargılara ve anlayışlara mahkum olmadan milli ve manevi değerlerimizi kavrayabilmeleri, bilimsel teknoloji ışığında okuyan ,araştıran, özgür düşünen, başkalarının haklarına saygılı, ahlaki olgunluğa sahip bireyler olmaları ve bunların yayılmasında çaba sarf etmeleri için her türlü imkanı hazırlamak.
BAŞARILAR : Okulumuz 7 Temmuz 2013 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır. 1. Arapça yarışmaları (Hikaye canlandırma) İl Birinciliği. 2. 24 Şubat Trabzon´un Kurtuluşu Kompozisyon Yazma İl birinciliği. 3. K.Kerim Yüzünden okuma İl Birinciliği. 4.Mehmet Akif Ersoy´u anma konulu şiir yazma il Birinciliği. 5.Cumhuriyet Bayramı şiir okuma il 2. liği. 6.Kızlarda K.Kerimi Okuma İl Birinciliği. 7. Çanakkale Şehitlerini anma konulu şiir yazma İL Birinciliği. 8.Küçük Mucitler Yarışması İl 2.liği 9. Arapça Tiyatro Canlandırma il 2.liği

Saatler : 08:50- 15:00 Çarşamba günleri 15:50
Servis : Okulumuza servis çeken 14 adet servis bulunmaktadır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Merkez Karşıyaka Mah.Karşıyaka Cad. 817 nolu sk.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 1. İl içi Futsal Müsabakaları. 2. Karetede İl Birincilikleri. 3. Yüzme Türkiye 5. liği. 4. Yüzme İl 3.lüğü 4.
Bilimsel Etkinlikler : 1. İl geneli Bilimsel Fuarlar. 2. Kültürel Geziler. 3. Proje Hazırlama Teknikleri Eğitimi.
Proje Çalışmaları : 1- Biz Anadoluyuz Projesi. 1- 4006 Tubitak Bilim Fuarı. 2. Küçük Mucitler Yarışması İl 2.liği
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 1. Yabancı Dil Eğitiminde Üç Farklı Yöntem. Kısa Film, Drama Yurttışı Projesi.
Diğer Hususlar : Okulumuz Piri Reis/İlkokulu Ortaokulu bünyesinde tahsisli eğitim öğretimini sürdüren eğitim kurumudur. Kendine ait binası olmamasına rağmen ilde tercih edilen eğitim kurumudur.